DANIA  GŁÓWNE

GRILLOWANY STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ W SOSIE Z ANCHOIS , KAPARÓW I CYTRYNY ZE ŚWIEŻYM ROZMARYNEM
~58ZŁ~

GRILLOWANY  STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ W SOSIE Z BOROWIKÓW Z DODATKIEM PASTY TRUFLOWEJ Z RUKOLĄ I PARMEZANEM
~59ZŁ~

PLASTRY GRILLOWANEJ POLĘDWICY PODANE NA CARPACCIO Z PIECZONEGO BURAKA Z KREMOWYM SOSEM Z SERA PECORINO ROMANO
 ~58ZŁ~

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE MARYNOWANE W WINIE ZAPIEKANE W CIEŚCIE FRANCUSKIM PODANE NA SOSIE DEMIGLACE ROZMARYNOWYM Z  RUKOLĄ I PARMEZANEM
~38ZŁ~

OSSOBUCO WOŁOWE PODANE NA PIECZONYCH WARZYWACH KORZENNYCH Z SOSEM Z WINA MARSALA I JAŁOWCA

BEEF OSSOBUCO SERVED ON BAKED ROOT VEGETABLES WITH MARSALA WINE AND JUNIPER SAUCE
~54ZŁ~

ESKALOPKI Z KURCZAKA Z WŁOSKĄ SPIANATĄ PICANTE
W KREMOWYM SOSIE Z GORGONZOLI I ROZMARYNU Z BUKIETEM ŚWIEŻEJ RUKOLI I PARMEZANEM

CHICKEN ESCALOPES WITH ITALIAN PICANTE SPIANATA IN CREAMY ROSEMARY AND GORGONSOLA SAUCE WITH FRESH RUCOLA AND PARMESAN
~31ZŁ~

GRILLOWANA PIERŚ  KURCZAKA NADZIEWANA FIGĄ W KREMOWYM  SOSIE CYTRYNOWO-TYMIANKOWYM Z RÓŻOWYM PIEPRZEM I RUKOLĄ
~32ZŁ~

Hotel ViaAppia


05-090 Sękocin Stary
Al. Krakowska 116
tel/fax +48 22 720 96 45
kom. +48 697242572

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.